Joanna Jakubiuk – ziemniaki na 7. Targach Książki Kulinarnej
Joanna Jakubiuk – ziemniaki na 7. Targach Książki Kulinarnej
Joanna Jakubiuk, członek Komisji Promocji Żywności i Zdrowego Żywienia Polskiej Federacji Ziemniaka, wzięła czyny udział w 7. Targach Książki Kulinarnej.
Zarażenie podróżami to przypadłość postępująca i nieuleczalna. Wiele lat temu zapadła na nią Marta Gessler, organizatorka Targów Książki Kulinarnej. Z tego powodu tegoroczne Targi przebiegły pod hasłem przewodnim Podróżu-JEMY. 7. edycja wydarzenia odbyła się w weekend 19-21 lipca w Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski w Warszawie.
Targi Książki Kulinarnej to święto nie tylko miłośników książek kucharskich. To także okazja, by w gronie czołowych postaci polskiej gastronomii wymienić się doświadczeniami i inspiracjami.
Ziemniak musiał przebyć bardzo długą drogą, która zajęła mu 300 lat, by przestać być uznawanym za jedzenie trujące, barbarzyńskie i diabelskie. Wspomnianego ziemniaka na warsztat weźmie Joanna Jakubiuk – podczas Targów odmieniła go przez wszystkie przypadki.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie oraz akceptujesz postanowienia polityki prywatności
Zgoda